Start

TVSoest

Home

                              Tips voor het gebruik van deze website

Op de startpagina (home) vindt u rubrieken die, door op de foto te klikken, geopend worden via links naar Facebook en YouTube.

Door op foto’s, knoppen of logo’s te klikken wordt er in veel gevallen een YouTube filmpje gestart.

Deze filmpjes geven het beste videobeeld en geluid als ze worden afgespeeld in HD : door te klikken op het “wieltje” kiezen voor kwaliteit HD 1080p. Bij deze kwaliteit is afspelen op volledig beeldscherm mogelijk.

Als u terug wilt naar de site klik dan op het pijltje links bovenaan de pagina.

Bij het openen van een rubriek wordt veelal een kort filmpje gestart. (Dit is alleen te zien op een PC) Door op het filmpje te klikken kunt u dit stoppen of opnieuw afspelen. Bij het gebruik van een minder snelle pc of bij een trage verbinding is het beeld soms minder vloeiend.

Op “Fotogalerie” kunt u fotoalbums openen. De getoonde foto’s kunnen vergroot worden, ook is het mogelijk om een diashow te starten.

Onder de knop "Links" vindt u relevante sites die u mogelijk interessant vindt. Als u uw site wilt toevoegen kan dit ook.

Op de startpagina  (Home) en enkele andere pagina's kunt u een e-mail zenden als u vragen of omerkingen heeft. Suggesties voor verbeteringen zijn altijd welkom.

Contact

Informatie over het portretrecht: Het portretrecht is een bijzondere beperking van het auteursrecht. Het geeft gep

Het portretrecht is een bijzondere beperking van het auteursrecht.  Onder portret wordt  verstaan: elke afbeelding of video-opname waarop iemand herkenbaar is weergegeven, bijvoorbeeld in een foto, schilderij, tekening of in filmbeelden. ls de afbeelding niet in opdracht van of ten behoeve van de afgebeelde persoon is gemaakt, is het portretrecht beperkt. De geportretteerde kan zich alleen tegen openbaarmaking verzetten als hij daarbij een redelijk belang heeft. Dit zijn bijvoorbeeld privacy-overwegingen of het belang om niet publiekelijk belachelijk gemaakt te worden. Hierbij kan worden afgewogen welk belang zwaarder weegt: het recht op privacy of het recht op vrije meningsuiting en persvrijheid.

(Zij die menen rechten te doen gelden kunnen zich binnen 30 dagen na publicatie van een video melden op TVSoest. e-mail adres:  info@tvsoest.nl)


  

Copyright ® Robert Thoomes. Het film- en fotomateriaal blijft eigendom van TVSoest