Start
Blank
Blank
Blank


Blank


TVSoest

Home

Fotogalerie

  Daelhoven

de Egelantier

Tulpen uit Amsterdam

I like the Flowers

Come, follow me

Kumbaya

Smitsveen

 Open Hof

  Kindergitaar-

   ensemble

   Artishock

 Kindergitaar-

  ensemble

Zomerschoon Sitsveen

    Opening

Van ‘Buitenplaats’

naar ‘Buitenkans’

  

Smitsveen van ‘Buitenplaats’ naar 'Buitenkans'

Met de inzet van de bewoners van het middengebied Smitsweg en de Varenstraat is er een schitterend resultaat bereikt waar ze trots op kunnen zijn.

In een jaar tijd is het veranderd van een saai gebied met gras, bomen en hondenpoep tot een hondenvrij park waar iedereen kan spelen, ontspannen, eten… alles eigenlijk!

 Oud Hollands

  Koekhappen

met Wethouders

   Foto's

 Amusement en

hapjes voor jong

    en oud

Meezingkoor o.l.v.

Meike van de Linde

Video onthulling Kunstwerk

moestuin

Compilatie liedjes

Kunst in de moestuin

Vier Soester kunstenaars, Daniel Bennet, Ilse Blommestein, Judi Gor en Sascha van Tetterode, vonden de moestuin in Smitsveen zó'n leuk en belangrijk initiatief, dat ze het belonen met een kunstwerk. Het kunstwerk omvat twee sculpturen, gemaakt van afvalmateriaal. Dankzij medewerking van de RMN, houtwinkel Van Doorn én de Kringloopwinkel van Baarn beschikten de kunstenaars over de benodigde materialen. Kunst kan zorgen voor een totaal andere beleving van de openbare ruimte. Het is belangrijk dat iedereen de openbare ruimte beleeft en voedt als een mooie, veilige ruimte die je zelf mede vorm mag geven. Het is een feest om langs de tuin te lopen."

  

Foto's moestuin

Foto's SocialSofa

Video SocialSofa

De SocialSofa is een betonnen buurtbank met telkens unieke mozaïekafbeeldingen. Deze mozaïekafbeeldingen worden in het SocialSofa Employability Centre gemozaïekt of door buurtbewoners, collega’s, vriendenclubs of passanten in de buurt. Met elke SocialSofa is er weer een plek waar we elkaar op een dagelijkse, spontane en onbevangen manier kunnen ontmoeten. In elke straat in Nederland hoort een bank! We leven in een mooi land met heel veel fijne mensen, daar moeten we van genieten. De SocialSofa is in 2007 bedacht door Karin Bruers, de oprichtster van SocialSofa. De sofa heeft een organische vorm, en heeft bewust maar 1 leuning, omdat dit veel uitnodigender is dan een normale sofa.