Start

TVSoest

Concert bij

Boekhandel

Van de Ven

Home

 Compilatie

Complete nummers

   Foto's

Mateo & Ricardo Alvarez

Fotogalerie

Video

De Soestermarkt Ambachtelijke producten

Soest Zuid (1)

Contact

Muziek  Mieke  Nauta en  Carla

Wantenaar

      Soester markt

Lustrumconcert van het Slavisch Koor Byzantium

Lustrumconcert van het Slavisch Koor Byzantium uit Soest samen met het Koor van de H. Martelares Tatiana uit Vitebsk, Wit-Rusland.Slavisch Koor Byzantium telt ongeveer 35 leden uit het gebied Gooi- en Eemland dat zich specialiseert in het zingen van a-capella Slavische muziek. Het koor zingt in ensemblevorm van (Kerk-)Slavische muziek, waarbij enerzijds wordt uitgegaan van de traditie van de Russisch-Orthodoxe Kerk en anderzijds, zij het in beperkte mate, van Slavische volksmuziek. De wijze waarop deze muziek inspireert is sterk individueel. Dit kan variëren van "prachtig om te zingen" tot een "religieuze of meditatieve beleving". Vanaf januari 2011 wordt het koor geleid door de Wit-Russische Alesia Hayeva.

Het Koor van de H. Martelares Tatiana is een kerkkoor in Vitebsk is verbonden aan de parochie met dezelfde naam. De leden zijn geschoolde zangers, werkzaam in allerlei beroepen. Het koor wordt geleid door Liliya Tarasenkova. In 2012 gaven deze koren samen een aantal uitvoeringen gegeven in Wit-Rusland.

  

   Dames van Stand

 Compilatie

Foto's

Winkelcentrum Soest Zuid was zaterdag 14 december helemaal in kerstsfeer. Ditmaal had de winkeliers- vereniging van Soest-Zuid de samenwerking gezocht met de Soester Markt en muziekvereniging PVO. De Winkeliersvereniging Soest-Zuid was verantwoordelijk voor de ambiance en stelde de faciliteiten daarvoor beschikbaar. De Soestermarkt zorgde voor het nodige spektakel met extra marktkramen, rondritten met een arrenslee, vuurkorven om broodjes te bakken en glühwein.

Optredens van o.a. PVO, Dames van Stand, Chorus Line, Ameezing, Dozijn Plus en dansgroep de Springbokken.

                 PVO

        Chorus Line

       Dozijn Plus

Jubileumconcert

kamerkoor Tournion

"Liefde en dood"

 Willibrorduskerk

 Fragmenten (1)

Repeteren

Foto's

 Fragmenten (2)

 Lusrumconcert (deel 1)

 Lusrumconcert (deel 2)

 Lusrumconcert (deel 3)

Soest Zuid (vervolg)

 Lusrumconcert (deel 4)